Pembe Panjur Türkiye'nin En Ciddi Evlilik Sitesi

Pembe Panjur klasik bir evlilik sitesi değildir. Öncelikli amacı mutlu, uzun ve sağlıklı birliktelik yaşayabilecek ciddi ilişki niyetindeki üyeleri birbirleriyle tanıştırmaktır. Bu amaçla üyelerimiz arasında hem sosyo-ekonomik hem de kişilik testi sonuçlarına dayalı eşleştirme yapılır. Sitede sadece birbirleriyle eşleştirilmiş üyeler birbirlerini görebilir. Bu açıdan, klasik evlilik siteleri ile kıyaslandığında Pembe Panjur'un yeri farklıdır.

Neden Pembe Panjur
Pembe panjur’da yer alan eşlestirme algoritması temellerini bilimsel karakter analizi envanterlerinden alır. Üyelik yaratma aşamasında üyelerin karakter analizi testine verdiği cevaplar doğrultusunda eşlestirme algoritması en uygun üyeleri seçerek eşlestirme yapar. Bu sistem sayesinde karakter analizi testini doğru ve eksiksiz olarak dolduran üye kendisine en uygun üye ile eşleşir. 

Pembe panjur’da yer alan diğer bir özellik ise bütün üyeler arasında arama yapılmasına izin verilmemesidir. Üyelerin gizliliğini korumak düşüncesiyle geliştirilen bu yöntem, eşlesen üyelerin dışındaki üyelerin birbirlerinin profillerini görme, mesaj yazma ve sitenin diğer uygulamaları ile birlikte bütün üyeler arasında arama yapma imkanını da ortadan kaldırmaktadır. Üye profilleri hiçbir arama motorunda yer almaz. Pembe Panjur’da oluşturulan her üyelik gizlidir.

Ürün Sitessine Git

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder