Sağlık Uzmanları Tarafından Kanıtlanmış Penis Büyütme Teknikleri

Penis Büyütme
Penis büyütme gerçekten işe yarar mı? Bir çok kişi, gerçekleri bilmedikleri için penis egzersizlerini bir mit olarak isimlendirirler. Penis egzersizleri çeşitli formlarda uzun zamandan beri kullanılmaktadır. İlkel kabileler hâlâ ağırlık yöntemiyle veya farklı araç-gereçlerle, penis boyutlarında değişiklik yapmaya çalışmaktadırlar.

Paduang Kadınları boyunlarını uzatmak için metal halkalar kullanırlar, diğer kabilelerdeki insanlar kendi güzellik standartlarına ulaşmak için dudaklarına veya kulaklarına ağırlık asarlar. Tüm bunlar olurken, neden penisin boyutlarının da değişebileceğine inanmak bu kadar zor? İnsanoğlu, vücudun formunun çeşitli objeler kullanarak değişebileceğini çok önceden keşfetti. Bu objelerden en bilineni ağırlıklardır. Ancak insanın kendi eli de en az bu objeler kadar iyi bir araçtır. Vücut değişiminin arkasındaki temel prensip, insan vücudunun dış uyarıcılara olan uyumudur. Vücut geliştirme çalışmalarında uygulanan ekstra kuvvetin, kasları nasıl geliştirdiğini herkes bilir. Aynı şekilde, penise odaklanarak yapılan egzersizler, penis dokusunu oluşturan hücrelerin artmasına ve hem uzunluğun hem de kalınlığın gelişmesini sağlayacaktır.

En çok bilinen penis büyütme yöntemi Jelq’tir. Bu egzersiz, süt sağma hareketine benzer bir hareketle corpora cavernosa odasına olan kan akışını hızlandırarak penisi büyütmek için tasarlanmıştır. Artan kan akışı zamanla dokuları zorlayarak, penisin uyarılmış ve uyarılmamış halinin büyümesini sağlayacaktır. Dr. Brian Richards 1970’lerde penis büyütme egzersizleri ile ilgili bir araştırma yaptı ve Jelq tekniğinin hastalarının penis boyunu yaklaşık olarak %90 büyüttüğünü buldu. Erkeklerin penislerini 2.5 santim veya daha fazla bir oranda büyütebildiği kanıtlanmıştır. Bazı insanlar buna şüpheyle yaklaşmasına rağmen, kanıtlar ve ortak kanaat göstermektedir ki, bu egzersizler işe yaramaktadır. Buna şüpheyle yaklaşan bir çok kişi, penis büyütme programına başladıktan sonra elde ettikleri sonuçlar karşısında hayrete düşmüşlerdir.

Penis Sağlığı, en etkili pensi egzersiz programını oluşturmak için yıllar içerisinde geliştirilen ve iyileştirilen bir penis egzersiz programıdır.  Penis büyütme egzersiz programı; Penisinizin uzunluğunu ve kalınlığını arttırıyor, erken boşalma sorunlarından kurtarıyor, ereksiyon sertliğini arttırıyor, eğilmiş penisleri düzeltiyor ve erkeğin kendine olan saygısını ve özgüvenini arttırıyor. Bir balonu elimize aldığımız da şişirmeden önce ilk ne yaparız? Önce gereriz ve daha fazla hava almasını sağlarız. Tabii ki penis ve balon çok farklı şeyler ama temel prensip aynıdır. Eğer penisinizin daha fazla kan tutabilmesini sağlarsanız, daha büyük olacaktır. İşte bu kadar basit!


Ürün Sitesine Git

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder