Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi Dijital Ürün

web sitesi kurma rehberi
Bilgisayar kullanmayı bilen herkes hazır site sihirbazı sayesinde dakikalar içerisinde web tasarımı yapabilir, word programında çalışır gibi sayfa içeriklerini düzenleyebilir ve çok kolay bir şekilde site içi arama motoru optimizasyonu yapabilir.

Hazır site sihirbazında öne çıkan özellikler


  • Hazır site sihirbazı herhangi bir kodlama bilgisi gerektirmeden word programında çalışır gibi web sitesi yapmanızı sağlar. Bir web sitesi temelde HTML, PHP, ASP gibi kodlardan oluşur ve hosting denilen bir sunucu içerisinde yayınlanır. Siz office programlarından alışık olduğunuz şekilde kopyala-yapıştır tekniği ile  resim ve yazıları web sayfalarınıza eklerken hazır site sihirbazı arka planda gerekli kodları hazırlar. HTML bilgisi olanlar isterse bu kodları düzenleyebilir ve içerisine başka kodlar ekleyebilir.
  • Hazır site sihirbazı oldukça esnektir ve kullanıcıya istediği her şeyi yapabilme imkanı verir. Hazır sitede binlerce şablon seçeneği vardır ancak şablonlarda sınır yoktur. Çünkü mevcut şablonları değiştirebileceğiniz gibi sıfırdan kendi şablonunuzu da çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
  • Hazır web sitesi hosting paketlerinde birden fazla site yapma imkanı vardır. İsterseniz hazır site ile firma tanıtım veya affiliate marketing sitenizi yaparken alt domain ile veya farklı alan adı ile wordpress ile blog, SMF ile forum veya PrestaShop ile eticaret sitesi yada istediğiniz site yazılımıyla farklı farklı siteler kurabilirsiniz.
Ürün Sitessine Git

2 yorum:

  1. Bu siteyi hangi tema ile hazırladınız, çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bu tema blogger'ın keni teması üzerinde oynamalarla oluştu.

      Sil