Yüz Yogası İle Güzellik Sırları

Daha güzel bir yüze kavuşarak tüm kadınların imrendiği O Özel Kadın Olun!

Güzelliğin Şifresi

Bundan yıllar önce Uzak Doğu'da yaşayan bir kadın vardı. Işıl ışıl parlayan, baş döndürücü güzellikte, mükemmel derecede estetik görünen bir yüze sahip olmak istiyordu.

Çünkü aşık olduğu erkek çok yakışıklı bir Çin prensiydi. Kızların akıllarını başlarından alan, her kızın birlikte olmak isteyeceği türden bir erkekti.

Kız prensle evlenip ömrü boyunca onunla beraber yaşamak istiyordu. Fakat prensin karşısına çıkıp içindeki aşk duygusunu itiraf etmekten çok korkuyordu. Korkmasının nedeni de yüzünün pek güzel olmamasıydı.

Doğuştan gelen özellikleri onun güzel bir kız olmasına izin vermemişti. Yüzünde bazı kusurlar vardı. Çenesi birazcık öndeydi, dudakları incecikti, alnında kırışıklıklar ve gözlerinin altında torbalar vardı.

Ama o yine de sözünün arkasındaydı. “Güzelliğimle prensimin başını döndüreceğim!” diyordu. Güzelleşmek için yardıma ihtiyacı olduğunu anladı ve bu konudaki en iyi uzmanları araştırmaya başladı.

Bir gün yolu güzellik konusunda 7 cihana nam salmış bir kadınla kesişti. Tapınakta yaşayan Muriko Maihatsu ile…

Muriko, uzun yıllar boyunca kullanılmış fakat zamanla unutulmuş tüm güzellik sırlarını açığa çıkarabilecek kadar devasa bir bilgi birikimine sahipti.

Bu kızın aşk hikayesini dinledikten sonra ona yardım etmeye karar verdi. 6 ay sonunda kızın yüzünü mükemmel bir görünüme kavuşturabileceğini söyledi.

Kızı da en başından uyardı ve şöyle dedi:
“Yüzünü güzelleştirmek için elimden geleni yapacağım. Ama yüzünde ne kadar değişim olacağını bilemeyiz. Yüzün çok güzel bir görünüme de kavuşabilir, hiçbir değişiklik olmayabilir de. Bunu kabul ederek sana vereceğim eğitime katılırsan her gün düzenli olarak yüz yogası egzersizleri yapman gerekecek. Genetik yapıdan gelen özellikleri değiştirmek oldukça zordur. Hele ki yüz görünümünü değiştirmek 10 kat daha zordur. O yüzden yüzünün istediğin ölçüde güzelleşip güzelleşmeyeceğinin garantisi yok.”

Kız eğitimin şartlarını kabul etti ve Muriko kızı eğitmek üzere yanına aldı.

Onu 6 aylık bir eğitime soktu. 6 ay sonunda kızın yüzündeki değişim tüm görenleri şaşkınlığa uğrattı. Tabi ki aşık olduğu prensi de… Kız dünya güzeli diye tabir edilecek kadar güzelleşmiş, erkekleri peşinden koşturacak kadar alımlı bir bayan olmuştu.

Aşık olduğu adam kızla karşılaştığında gözlerini 1 saniye bile ondan ayıramadı ve birkaç ay sonra dünya evine girdiler.

Muriko’nun kıza öğrettiği yüz yogası teknikleri kızın mutlu bir hayata kavuşmasını sağladı. Şuna inanabilirsiniz ki, yüz yogası teknikleri sizin de hayatınızı değiştirecek!

Evet, Hayatınızı Değiştirmeye Hazır mısınız?
yüz yogası teknikleri
Eğer cevabınız EVET'se bir an önce “Yüz Yogası Teknikleri” kitabını okumaya başlayın!

Üstelik kitabı okuyup içinde bulunan yüz yogası tekniklerini uygulamanız için günde sadece birkaç dakikanızı ayırmanız yeterli. Şimdi neden yüz yogası egzersizlerini uygulamanız gerektiğini açıklayalım.

Yüz Yogası Yapmanın Hayatınızı Değiştirecek 7 Faydası

1- Yüz yogası estetik cerrahiden ve piyasadaki kremlerden çok daha ucuzdur. Yüksek fiyatlı güzellik metotlarının aksine yüz yogası tekniklerini uygulamak bedavadır. Günde düzenli olarak sadece birkaç dakika gerektirir.

Harcanan zaman, süregelen pahalı yöntemlerle veya işe yarayıp yaramadığı kesin olmayan kozmetik ürünleriyle karşılaştırıldığında, yüz yogasını denememek akılsızlık olur.

2- Yüzü şekillendirmek, ona daha genç, daha güzel bir görünüm katmak için kullanılan botoks yönteminin toksik etkilerine maruz kalmadan estetik bir yüze kavuşmanızı sağlar. Botoks uygulaması yerine doğal yüz yogası egzersizlerini uygulamanız çok daha sağlıklıdır.

Bunun yanında yaşlanma karşıtı kozmetik ürünlerinin çoğunluğu bünyesinde parafinler, mineral yağlar, ağır kokular ve diğer istenmeyen maddeleri  barındırır. Yüz yogası ise %100 doğaldır ve zararlı kimyasallar içermez.

3- Yüz yogası yaşlanma sürecini yavaşlatır. Ne kadar gülersek, gözlerimizi kısarak bakarsak ya da gergin olursak, yıllar boyunca yüzümüzde o kadar çok kırışıklık biriktiririz. Bu, hayatın doğal bir parçası olsa da, yüz yogası ile yaşlanma süreci en az 2 kat yavaşlatılabilir.

Bilinçsizce yaptığımız kaş çatmak, dudak büzmek gibi hareketler yüzümüzde bazı derin çizgiler oluşmasına yol açar.

Belirli yüz ifadelerinin nasıl kolayca alışkanlığa dönüşüp, yüzdeki derin çizgilere katkıda bulunduğunu zaman geçince aynaya baktığımızda şaşkınlıkla görüveririz.

Bu derin yüz çizgilerinden ve kırışıklıklardan kurtulmanın en etkili yolu yüz yogası tekniklerini uygulamaktır.

4- Artık stresli ruh haline, gergin bir yüze son! Yüz yogası yüzünüzdeki bütün gerginliği giderir. Boynumuzda ve yüzümüzde o kadar çok gerginlik taşırız ki, bunlar gün içinde bizi hep negatif olarak etkiler.

Yüz yogası tüm bu kaslara farkındalık katar ve taşıdığımız tüm gerginliğin giderilmesini sağlar. Hatta bu teknikler o kadar etkilidir ki, kronik boyun ağrısı çeken pek çok kadının derdine de çare olmuştur.

5- Yüz yogası daha rahat bir görünüm sağlarken yüz ve boyun kaslarını güçlendirir.  Yüz yogasının temelinde, yüz kaslarını güçlendirmek ve sıkılaştırmak vardır. Siz yüzünüzdeki ufak kasları çalıştırdıkça, cildinize daha çok kan, oksijen ve ekstra güzellik veren bileşenler taşınmış olur.

Bu da, yüze güzellik veren kollajen üretiminin artması ve cildin yaşlanma sürecinin yavaşlaması anlamına gelir.

Botoksun neden olduğu donuk bakışların ve diğer uygulamaların (örneğin kimyasal peeling) yaratabileceği kırmızı yara izleri gibi yan etkilerin aksine yüz yogasının hiçbir yan etkisi yoktur.

Cildinize, kolaylıkla uygulanabilen egzersizler sayesinde doğal bir parlaklık ve rahat bir görünüm verir.

6- Yüz yogası ile sarkmış gerdanlarınızdan kurtulabilirsiniz. Yaşlanma ile birlikte sarkan gıdınızı yüz yogası ile güçlendirip sıkılaştırabilirsiniz. Asya kültüründe güzellik sırrı ve gençlik kaynağı olarak yüz yogası egzersizleri kullanılmaktadır.

7- Yüz yogası kişinin özsaygı ve özgüven duygularının artmasını sağlar. Hepimiz çok iyi biliriz ki daha iyi göründüğümüzde mutlaka daha iyi hissederiz.

Yüz yogası hem aynada göreceğiniz sonuçlar bakımından, hem de yaparken eğlenceli olması sebebiyle size kendinizi gerçekten çok daha iyi hissettirecek.

Hemen Şimdi Daha Güzel Bir Kadın Olmak İçin Atmanız Gereken İlk Adımı Ürün Sitesine Giderek Atabilirsiniz!

Ürün Sitesine Git

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder