Neden Zayıflayamıyorum? Nasıl Zayıflayacağımı da Bilmiyorum

üç adım metoduÇevrenizde çok uğraştığı ve bir sürü para harcadığı halde kilo veremeyen insanlar görürsünüz. Çok çalışırlar ama göbekleri olduğu gibi durur. Bu insanların neden bir türlü zayıflayamadığını biliyor musunuz? Peki ya siz nasıl zayıflardınız?

Aslında her insan fazla kilolarından kurtulup fit bir görünüme kavuşabilir. Ama birçok insan bunu başaramıyor ve kocaman göbeklerini kendi kaderleri sanıyor. Çocukluğundan beri şişman olan birçok insan ömrünün tamamını şişman olarak geçiriyor. Bu insanlar nerede yanlış yapıyor? Bunu bilmelisiniz ki siz de zayıflarken aynı hataları yapıp başarısız olmayın. Bu zayıflayamıyorlar çünkü:

Şişman olmayı kaderleri zannediyorlar ve bu yüzden kilo vermek için bir adım atmıyorlar.Azimle çalışıp kilo vermeyi ve fit bir görünüme kavuşmayı başaran insanları görüyorlar ancak kendilerinin de bunu başarabileceklerini düşünmüyorlar.Kilo vermelerinin; doğru egzersiz, doğru beslenme ve doğru dinlenme ile aslında hiç zor olmadığının, bu üç faktör bir araya gelmediğinde ise çok zor olacağının farkında değiller. (3 Adım Metodu)

  • Yemek yiyerek zayıflayın, çay içerek yağ yakın, ayda 30 kilo verin gibi insanlara para tuzağı olan ve bilimsel hiçbir açıklaması olmayan diyet programlarına para ödeyip başarısız oluyorlar.
  • 3-5 haftada karın kasları yapılabileceğini iddia eden antrenman programları gibi programlara para harcıyorlar.
  • Spor salonuna yazılıp, salon hocalarının verdikleri bilgisizce veya sadece para kazanmak için hazırlanmış işe yaramaz programları haftalarca takip ediyorlar.
  • Kilo vermek için diyet veya egzersiz programlarını moda ve güzellik dergilerinde arıyorlar.
  • Bir beslenme programını takip ediyorlar ama egzersiz yapmıyorlar.
  • Bir egzersiz programını takip ediyorlar ama beslenmelerine dikkat etmiyorlar.
  • Kilo vermek istiyorlar, ama araştırma yapmadan önlerine çıkan programlara umut bağlıyorlar. Kalorinin bile ne olduğunu bilmiyorlar. Dolayısıyla kandırılıyorlar.

İnsanların kilo vermelerine engel olan bunun gibi onlarca sebep sayılabilir. Siz bu hatalara düşmeyin. Zayıflamanın formülü basittir: beslenme, egzersiz ve uyku. Bu üçünü aynı anda kaliteli programlarla ve ne yaptığınızı bilerek uygularsanız istediğiniz kadar şişman olun kısa sürede fit bir görünüme kavuşursunuz. 

Sizi en hızlı şekilde zayıflatacak olan bu 3 faktöre 3 Adım Metodu adını verildi. Bu metod da derli toplu bir şekilde anlatarak kitap haline getirildi. Bu kitapta zayıflamayla ilgili her şeyi bulabileceksiniz. İçinde sizi en hızlı zayıflatacak beslenme, egzersiz ve uyku planları var. Programlar tamamen evde yapabileceğiniz ve hiçbir ekstra ekipman veya ilaç gerektirmeyecek şekilde hazırlanmıştır. Size de sadece uygulayıp olumlu sonuçlarını görmek kalıyor.

Üç Adım Metodu adı verilen hızlı zayıflama programının anlatıldığı inceleme yazımız için Üç Adım Metodu İle Hızlı Kilo Vermenin Yolları başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder