En Hızlı İngilizce Nasıl Öğrenilir?

turbo ingilizce
3500 İngilizce cümleyi sözlüksüz ve öğretmensiz öğrenmek ister misiniz? 11 yaşından 70 yaşına kadar kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyen herkes için bu set altın bir fırsat sunuyor. Kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyen ama bu konuda kendisine en az güvenen kişiler için hazırlanmış olan Turbo İngilizce® Programı kolay ve hızlı İngilizce öğrenmenin kapılarını ardına kadar açıyor. CTT® destekli IP metodu sayesinde orta seviye İngilizceyi, pratik bir yöntemle üstelik sadece 120 saatte öğrenmek artık hayal değil.

CTT % 100 anlayarak öğrenmeyi sağlıyor, İngilizce öğrenmenin önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıyor! İngilizce öğrenirken karşılaşılan en önemli sorun cümlelerin anlaşılmaz olmasıdır. CTT ile çalışanlar artık “cümlelerin anlamını çıkaramıyorum” gibi klasikleşmiş şikayetlerde bulunamayacak ve bu mazeretlerini CTT sayesinde % 100 kafalarından silecekler. CTT ile İngilizceyi tek başınıza kendi kendinize öğrenmek mümkün. Çoğunuz İngilizce öğrenme konusunda kendinize az güvenir ve öğrenme aşamasında İngilizce bilen birisine mutlaka ihtiyaç duyarsınız. Ancak CTT sayesinde bilen bir kişiden yardım almaya ihtiyacınız kalmıyor. Çünkü CTT ile çalışan kişiler, cümlelerin anlamını en net şekilde tüm çıplaklığıyla görecekleri için, bir başkasının açıklamasına ihtiyaç duymuyorlar.

Kolay ve Hızlı İngilizce’nin adresi olan Turbo İngilizce, 2.5 yıllık yoğun bir çalışmanın ürünüdür. 12 adet kitap ve 6 adet mp3 CD’den oluşan Turbo İngilizce, CTT (Renkli Tercüme Tekniği) destekli IP (Anında Pratik) Metodu’na dayalı hızlı ve pratik bir İngilizce öğrenme programı olup her dilde üç temel unsur olarak bildiğimiz kelime, cümle ve gramer’lerin Turbo İngilizce Eğitim Kitaplarındaki işlenme teknikleri ile ilgili temel bilgileri sunulmuştur.

Set içerisinde İngilizce’de yaygın olarak kullanılan 1500 kelime, örnek cümleler içinde kullanılmış, her kelimenin sesli telaffuzu, aynı zamanda yazılı okunuşu vardır. Her kelime resimli tek tek, sizin tarafınızdan 10 defa duyulup 10 defa tekrarlanacaktır. Ayrıca cümlelerin içerisinde yine 10’larca defa duyulup tekrar edilecektir. Çalışma Metodu Turbo İngilizce Kitapları’nda yer alıyor.

Yaklaşık 3500 cümle, CTT yani Renkli Tercüme Tekniği ile hazırlanmıştır. CTT sayesinde sözlüğe veya bilen birisine danışmadan tek başınıza tüm cümleleri % 100 anlayacaksınız. Cümleler gramer disiplinine göre işlenmiş, pratiğe uygun olması için genel olarak soru ve cevap şeklinde hazırlanmıştır. Her cümlenin sesli telaffuzu vardır. Ayrıca kitaplarda tüm kelimelerin yazılı okunuşunu bulacaksınız. Her cümle resimlidir. Her cümle sizin tarafınızdan 10 kez duyulup 10 kez tekrarlanacaktır.

Her sayfanın en üstünde “Hatırlatıcı Başlıklar” yer alacaktır.  İngilizcede yer alan belli başlı tüm zamanlar, sıkıcılıktan uzak, gerektiği yerde gerektiği kadar sunulan açıklayıcı gramer notları içeriyor. Turbo İngilizce ile çalışanlar programda verilen hiç bir kelime, hiç bir cümle ve hiç bir gramer kuralı karşısında pasif kalmaz. Aksine size verilen her şeyi defalarca sesli tekrarlatır ve şuur altınıza yerleştirmenize yardımcı olur. Üstelik tüm bunları yaklaşık olarak 120 saatte yapmanızı sağlar. Siz de en hızlı şekilde İngilizce öğrenmek istiyorsanız bu seti mutlaka edinmelisiniz.

Ürün Sitessine Git

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder