İkili Opsiyon Sağlayıcısı Grand Option

ikili opsiyon sağlayıcısı
İkili opisyon sağlayıcınız size mümkün olan en hızlı yatırımı sağlayabilir mi? Grand Option size yatırım yapma ve yalnızca 60 saniye de kazanma fırsatı sunuyor! Grand Option ile sizde kazanmaya başlayın.

İkili Opsiyonlar, finansal piyasalarda bulunan endekslerin, emtiaların, döviz paritelerin ve hisse senetlerin belli bir vade içerisinde nasıl bir yol izleyeceğine dair yapılan öngörülerdir. İkili opsiyon platformunda, yapılacak olan tek şey dünyadaki gelişmelere dayalı olarak fiyatların değer kazanacağına veya değer kaybedeceğine dair bir öngörü oluşturmaktır. İkili Opsiyonlar basit, hızlı ve kârlıdır.

Bu işlemlerin ikili opsiyon şeklinde adlandırılmalarının nedeni, piyasanın iki farklı yönde sonuçlanma ihtimalinin bulunmasıdır. öngörünüz ya piyasanın yükseleceğine dair ya da düşeceğine dairdir. Belirlediğiniz opsiyonun vadesine ne kadarlık bir yatırım yapmak istediğinizi, bir yatırımcı olarak siz belirlersiniz. İkili opsiyonlarda sabit yatırım tutarı yoktur, ancak sabit geri dönüş vardır.

Önünüzdeki bir saatte petrol fiyatının varil başına $100 a ulaşacağını mı düşünüyorsunuz?

Tahmininize yatırım yaparak, sadece bir saat içinde, yatırdığınız paradan %89 a varan oranlarda kâr elde edebilirsiniz.

Anlattıklarımızı örneklersek ;

  • Grand Option aktiflerinden biri olan Petrol paritesine $500 lık bir yatırım yaptığımızı düşünelim.
  • Petrol fiyatları mevcut gelişmelerden etkilenerek yükselir mi yoksa düşer mi?
  • Bir yön belirleriz ve satın Al tuşuna basarız. Eğer doğru bir öngörüde bulunmuşsak

445$ kazanmış oldunuz. Piyasanın bizim öngörümüzün tersine ilerlemesi durumunda ise vadeyi erken kapatma seçeneğinden , erken kapatır ve olumsuz piyasa etkilerini minimize etmiş oluruz.

Lisanslı Broker ile Yatırım Yapın
Yatırım yapın ve Her Yatırım için %89a kadar kazanın 
60 Saniyelik Yatırımın Tadını Çıkarın 
7/24/ Çok Dilli Yatırım Desteği

Ürün Sitessine Git

2 yorum: