YEŞİL KAHVE: Zayıflamada Çığır Açan Kahve

Yeşil Kahve Faydaları ve Özellikleri


İçinde bulunan aminoasitler sayesinde vücudumuza protein desteği de sağlamış olur. Yağ ve kalori yakımını hızlandırır ve zayıflatır ve kilo vermeyi sağlar. Enerji verir yorgunluğa ve halsizliğe iyi gelir, bu sayede kendinizi çok dinçte ve formda hissedersiniz.Şeker hastalığı riskini azaltır ve hipertansiyon hastaları üzerinde iyileştirici etkisi vardı. Türk kahvesi uzmanların tavsiyesine göre günde 2 kez içilmesi tavsiye edilen bir gıda türüdür. Yeşil kahve şimdiden zayıflamak için temel içeceklerimiz arasında yerini almaya başladı.

Yeşil Kahve Özellikleri


  • Metabolizmayı hızlandırır,
  • Tokluk hissi verir.
  • Zayıflamaya yardımcı olur,
  • İştahı azaltır,
  • Hazımsızlığı giderir,
  • Yağ yakımını hızlandırır,
  • Vücudu inceltir.

yeşil kahve çekirdeği

Yeşil Kahve Çekirdeği


Yeşil kahve, kökboyasıgiller Rubiaceae familyasının Coffea cinsinden 5 metreye kadar büyüyebilen bir ağaçtır. Brezilya’nın bourbon santos bölgesinde özel üretimi olan yeşil kahve çekirdeği choloragonic asiti yüksek oranda içermesi nedeniyle karaciğerin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Normal kahve gibi kavrulmadığı için iyileştirici özelliğini kaybetmemiştir. Extre edilip çekilerek sizlerin kullanımına sunulmuştur diğer diyet hapları gibi sizlere kullanırken zararlı yan etkiler bırakmaz, aksine iyileştirici özelliğiyle metabolizmanıza ve sağlığınıza daha faydalıdır. YEŞİL KAHVE’nin en büyük özelliğiyse kemik ağrılarına ve halsizliğe iyi geldiği gibi sizi devamlı dinç tutar ve gün içindeki yorgunluğunuzu almış olur, mümkünse yeşil kahvenin telvesini de yemenizi öneririz.

Yeşil Kahve Nasıl Kullanılır


Yeşil kahve nasıl içilir biliyoruz bunu merak ediyorsunuz .Yeşil kahvenizi cezveye koyun. Kısık ateşte bir müddet pişirin. Piştikçe kokusunu verecektir. Taşırmamaya dikkat edin ve çok uzun süre ateşte tutmayın. Yeşil kahve çekirdeği çok etkili bir kahve olduğu için günde 2 defadan fazla içmeyin. Çok etkili bir zayıflatıcıdır. Günde iki defa yemeklerden 1 saat önce içmenizi öneriyoruz.Tadı normal kahveden farklıdır ve sağlık açısından çok faydalıdır, uzmanlara göre tam olumlu bir sonuç almak istiyorsanız 3’lü seti şiddetle öneriyoruz.

Yeşil Kahve Çekirdeği Nerede Satılır


Yeşil kahve çekirdeği nereden bulabilirim diye düşünüyorsanız Ürün Sitesine Git butonuna basmalısınız. Bu web sitesi bize yeşil kahve çekirdeği satın almamız için en uygun fiyatı sunuyoruz. Yeşil kahveyi nasıl alabilirim diye düşünmemize gerek kalmadı, kapıda nakit veya kredi kartı ödeme imkanıyla yeşil kahve çekirdeğini ayağımıza kadar getiriyorlar.

Ürün Sitesine Git

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder