Depycure Tüy Dökücü Sprey İle İstenmeyen Tüylerden 5 Dk'da Kurtulun

Tüy dökücü sprey
Depicure ile 5 dakikada işlem tamam!

TÜY DÖKÜCÜLER İÇİNDE BİRÇOK ÜRÜN VAR PEKİ NEDEN DEPYCURE?

Çünkü Depycure Tüy Dökücü Sprey sizi istenmeyen tüylerinizden kurtarır, ilk kullanımın ardından tüyleri yarı yarıya döker, daha sonraki aylarda ise tüyleri azaltarak incelmesini sağlar.

Sürekli Ağda yada Jilet Yapmaktansa, veya tonla para verip yıllarca acılı lazer epilasyon seanslarına gitmektense, tüylerinizden ağrısız acısız bir şekilde depycure ile 5 dakikada kurtulun?

Depycure Tüy Dökücü Sprey, hem kadınların hem de erkeklerin tercih sebebi. Kıl, tüy meselesini dert eden, aşırı tüylenme problemi olan herkesin tüylerinden kurtulmak için kullandığı Depycure Tüy Dökücü Sprey, en doğal ve en ideal yöntem.

Depycure Tüy Dökücü Sprey’in seanslarındaki asıl amaç kıl köklerine nüfuz etmek ve bunları tahrip ederek dökülmelerini ve zaman içinde azalmalarını sağlamaktır.

Depycure Tüy Dökücü Sprey istenmeyen tüylere azaltıp incelmek amacıyla formüle edilmiş, içerdiği komplex vitamin E ve aloevera ile yoğun nemlendirici özelliği taşımaktadır.

Depycure Tüy Azaltıcı/Geciktirici Sprey ile  tüylerin büyümesini engeller, gözle fark edilir oranda tüylerde azalma gerçekleşir, anti-inflamasyon özelliği sayesinde kızarıklık veya acı/ağrı yaşamazsınız.

Depikür Tüy Dökücü Sprey İçeriği

Depikür tamamen doğal içeriğe sahiptir.
Doğal yapısı ile bay ve bayan vücudunda rahatlıkla uygulanabilir. 

aqua , calcium thioglikolat , paraffin oil, calcium hydroxide, ısopropyl myristate, glst se, acmi bicap, propylene glycol, hypericum perforatum extract , urea, menthol,salicylic acid, aleo vera extract , fragrance, cmı, mı

(su, kalsiyum thioglikolat, parafin yağı, kalsiyum hidroksit, izopropil miristat, GLST se Acmi BICAP, propilen glikol, Hypericum perforatum özü, üre, mentol, salisilik asit, aleo Vera özü, parfüm, CMI, mı)

Depikür Tüy Dökücü Sprey Kullanımı

Depikür tüy dökücü sprey 70 ml dir.
Kutu içeriğinde 70X2 şişe depikür vardır.

Depikür bay ve bayan kullanımına uygundur.
Tüylerin dökülmesini istediğiniz bölgeye tüylere iyice nufüz edecek şekilde depikür spreyi sıkınız.
Depikürü sıktıktan sonra 5 dakika kadar bekleyiniz.
Bekleme süresi bitince bol su ile durulayınız.

Kullanımı çok kolay Depycure Tüy Dökücü Spreyi sıkın 5 dakika bekleyin ve duşa girin işte bu kadar basit

Ürün Sitesine Git

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder