Reseller Book

2009 yılında yazılan Reseller Book internet kazançları konusunda Türkiyede ilk yazılan kitaplardan birisi. Geçen zaman içerisinde internet teknolojilerindeki yenilikler ve gelişmelere paralel olarak Reseller Book’ta revizyona gidildi ve  herkesin para kazanmasını sağlayacak bir sistem geliştirildi. Autoreseller adı verilen işin büyük kısmı teknoloji kullanılarak yapılıp kullanıcıya fazla bir şey bırakmayan sistem bir çok bileşenden oluşuyor;

Bileşen 1: E-kitaplar

1.Kitap: Reseller Book

Normalde 240 sayfadan oluşan kitap revize edildi, okumayı kolaylaştırmak için gereksiz bilgilerden arındırıldı ve sayfa sayısı azaltıldı. Tamamen görsel bilgilerle donatılarak Powerpoint sunusu haline getirildi. Kitap bu haliyle o kadar kolay ki, iddia ediyoruz ilk okul öğrencisi bile okuyup anlayabilir ve gereğini yapabilir. Kitapta Reseller Book sistemi tüm yönleriyle anlatılmaktadır.

2.Kitap: Domain Seçme Kriterleri

Web sitesi kurarken domain seçimi en önemli konuların başında gelir. Daha sonra değiştirmek mümkün olmadığı için daha işin başında kaliteli ve etkili bir domain seçilmelidir. Bu kitapta nasıl bir domain bulacağınız detaylı bir şekilde anlatılmaktadır.

3.Kitap : İleri Adsense Teknikleri

Google adsense bir web sitesinden para kazanmak için olmazsa olmazlardan bir tanesi. Ancak doğru ve etkili bir şekilde yapılmazsa tatminkâr düzeyde para kazanılamaz. Bu kitapta boyutundan renk ayarlarına ve sayfada yerleşim düzenine kadar bir çok konu anlatılmakta, ayrıca bu ayarlamaları yaparken ihtiyacınız olan ücretsiz bir program verilmektedir.

4.Kitap : Google Adwords Teknikleri

Şimdilik bu kitaba pek ihtiyacınız olmayacak, ancak ileride e-ticaret yapmak isterseniz Google Adwords’ü öğrenmeniz şart. Bu kitapta Google Adwords teknikleri anlatılmaktadır.
Evde Para Kazanma Teknikleri

Bileşen 2: Hosting Paketi

Kendi sunucumuzdan (burada adını vermemiz kurallara aykırı) verdiğimiz 200 MB web alanı ve limitsiz trafik olan pakette web alanı yetmediğinde cüz’i bir fark ödeyerek bir üst pakete yükseltebilirsiniz. Bunu yaparken sitenizin içeriği değişmemektedir.

Üzgünüz ama Reseller Book için aldığımız ücret yeterli olmadığı için hosting paketine domaini dahil edemedik. Zaten sitenizin adı olacak domaini belirlemek için teknik bir çalışma yapmanız gerekmektedir.

Bileşen 3: Web Sitesi (ürünler eklenmiş)

Hosting alanınıza para kazanmaya hazır, bayilik sistemi için tasarlanmış son derece özel bir site kurarak, bayi olabileceğiniz ürünleri de içerisine ekliyoruz. Siz sitenizin kontrol paneline giriş yaparak ürünlere kendi kodlarınızı yazacaksınız, üstelik bu iş son derece basit. Kitapta anlatıldığı şekilde sadece bir rakamı değiştirmeniz yeterli olacak.

Bileşen 4: Ürün listesi

Reseller Book paketinde bayi olabileceğiniz ürünlerin listesi de yer almaktadır. Bu listeye satışları iyi ve popüler olan ürünler eklenmiştir. Liste sık sık güncellenerek yeni çıkan ürünler listeye eklenecektir.

Bileşen 5: Yazılımlar

Sizin tarafınızdan kullanılması gereken ve bizim arka planda kullandığımız yazılımlar sayesinde sistem sizi çalışmaya zorlayacaktır. Autoreseller sisteminde işin büyük kısmını bu yazılımları kullanarak biz hallettiğimiz için size çok fazla iş kalmamaktadır.
satis-ortakligi-kazanc-paketi

Bileşen 6: İçerik Sağlayıcı

İnternette para kazanma işine yeni başlayanların en büyük handikapı budur. Önceki yıllarda bir çok müşterimize çok mükemmel siteler kurmamıza (işimiz bu) ve nasıl içerik ekleneceğini öğretmemize rağmen insanların büyük çoğunluğu içerik konusunda zorlandılar. İşte bu yüzden sitenin içeriğini de biz hallediyoruz. 2 hafta boyunca size içerik konusunda ücretsiz destek vererek sitenize her gün yeni içerikler ekleyeceğiz. Ancak bunu ilelebed yapamayız çünkü maliyetlerimizi karşılamalıyız. 2 hafta sonra içerik sağlama hizmetimizden aylık çok cüzi bir fiyata sürekli olarak yararlanmaya devam edebilirsiniz. Karar sizindir, ancak biz bunu kesinlikle öneriyoruz. Çünkü herkeste işi sonuna kadar götürecek sabır ve metanet olmuyor ve maalesef çoğu kişi bir kaç gün çalışıp çabucak pes ediyor. O yüzden bırakın en iyi bildiğimiz bu işi de biz yapalım. Biz sitenize ziyaretçi çekecek ve size para kazandıracak olan içerikleri eklerken, siz de vaktiniz bolsa hem bizimle birlikte içerik ekleyin siteniz daha hızlı gelişsin, hem de kitapta anlattığımız diğer yöntemlerle sitenizin ziyaretçi trafiğini arttırın, daha çok kazanın.

Bileşen 7: Siz

İşin çok büyük bir kısmı bizim tarafımızdan hazırlanıp tüm ayarlar yapıldığı için size çok az iş düşüyor, her gün 1-2 saat çalışmanız, hatta vaktiniz müsait değilse haftada bir kaç saat bile çalışsanız yeterli olacaktır. Neler yapmanız gerektiği kitapta anlatılmıştır. Ama bu kadarını bile yapmayacaksanız hiç bu işlere kalkışmayın

Buton

1 yorum: