Borsa ky teknik analiz ve bilgileri

Uzun süren araştırmalar bir çok yerli yabancı doküman borsada kazanmak için mutlaka bu işin bir sırrı olduğunu gösteriyor. Yapılan testler ve analizler borsada kazanmak için altın kuralın tekniklerden kurulu olduğunu ispatlamıştır. Bu muhteşem borsa tekniklerinden kurulu pdf formatlı borsa teknikleri e-kitabı çok sade ve herkesin kolayca anlayabileceği şekilde bilgiler sunmaktadır. Borsada aldınız sattınız para kazanamadıysanız uzun süre bekleyip zararına çıktıysanız bu kitaptaki bilgilere mutlaka ihtiyacınız var demektir. Bu kitapta anlatılan teknik, tam trend değişim ve al sat zamanlarını göstererek zararla senetten çıkmanıza da müsaade etmiyor. Sizlere borsada mükemmel al sat sinyalleri üreterek kazanmanızı sağlıyor.


Borsa Teknikleri Dijital Eğitim Kitabı
Sayısal ve grafiksel teknikleri uygulayarak uzun süre senette beklemekten kurtulup zamanı paraya çevirin. Seanslık, günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak uzun,orta ve kısa vadede nereden alınıp nereden satılacağını kolay bir teknikle öğrenin. Bu teknikle her seanstan sonra hisse detaylarını inceleyerek bir önceki seanstan çıkış yapacak senedi yakalayın. Altın, döviz, forex, hisse senedi endeks ve paritede teknik analizlerinizi bu tekniğe göre yapıp kararlarınızı verebilirsiniz hepsine uygun tutarlı sonuçlar verir.

Endeks çıkmış düşmüş umursamadan devam edin, düşüşlerden minimum etkilenip çıkışlarda maksimum kazanç sağlayın. Yanlış yerden alıp, uzun uzun beklemekten kurtulup kısa zamanda kazanın. Senetteki hacimleri ve grafikleri izleyerek senede ne zaman girildiğini ve çıkıldığını, hangi senet nerede alınıp nerede satılır, dedektif gibi izleyerek senedin geçmişten gelen fiyat dalgalanmaları ve karakteristik özelliklerini inceleyip alım satım yapmanın keyfine varın. Borsada %5, %10, %50 hatta %100, 200, 300 primlenecek senedi zamanında yakalayın.


Buton

2 yorum:

  1. Borsada kazanmak istiyorsanız teknik analiz bilgisine az çok vakıf olmalısınız. İşte tam burada bu dev eser imdadımıza yetişiyor.

    YanıtlaSil
  2. cokcop(nokta)tr(nokta)gg

    YanıtlaSil