Hitsaati Web Site Trafik Hizmetleri

hitsaatiGoogle İlk Sayfa Tesadüf Değildir…

Yeni bir web sitesi kurdunuz veya var olan web siteniz var ve siz sitenizi aramalarda istediğiniz anahtar kelimeler ile google ilk sayfada çıkmasını istiyorsunuz işte tam burada hitsaati devreye giriyor.

Hitsaati sistemi web sitenize günlük olarak ziyaretçi gönderiyor. Bu ziyaretçilerin sayısı ücretsiz üyeliklerde 400-600 ücretli üyeliklerde ise 1,600-3,000 e kadar yükselebiliyor. Amaç web sitesi üzerinde ziyaretçi sirkülasyonu yaratarak arama motorları tarafından fark edilmesini sağlamak. Web siteniz ilk olarak Alexa’da yükselmeye başlayarak sıralamanız burada hızla yükselişe geçiyor. Hitsaati sistemine kayıt olup ziyaretçi almaya başladığınızda alexa değerlerinizi kontrol edin, kısa bir süre sonra yükselişi hayretle göreceksiniz. Arama motorları Alexa değerlerine çok önem verirler. Web sitenizde yaşanan sirkülasyon sayesinde alexa değerinizin artması ile arama motorlarının dikkatini kolayca çekecek ve ilgili anahtar kelimeleriniz ile google sıralamanızın yükselişini katkısı olacaktır.

Hitsaati sistemine ücretsiz olarak da üye olunabiliyor ancak bu tip üyeliklerde web sitenizin düzenli olarak gösterilebilmesi için günlük hit kazanma koşulu bulunuyor. Sitede gösterdiğiniz banner sayesinde her 15 saniyede 1 gösterim hakkı kazanıyorsunuz. Ücretsiz üyeler günlük olarak hit kazanmadığı takdirde birikmiş kredisi ne olursa olsun o gün sitelerine ziyaretçi gönderilmiyor. Ne zaman hit kazanmaya başlarlar ise o zaman sitelerine ziyaretçi gönderilmeye başlanır.

Ücretli üyeliklerde paket özelliklerine göre üyeye tahsis edilen kredi miktarı üyenin paneline eklenir ve hesabı ilgili pakete yükseltilir. Ücretli üyelerin sitelerine sürekli ziyaretçi gönderiliyor ve bu tip üyeliklerde hit kazanma koşulu yok. Hit kazanmak istedikleri zaman her 15 saniyede paketlerinde belirtilen miktarda kredi kazanmaktadırlar. bunlar Gold üyelik için 3 Silver üyelik için 2 dir. Yani Gold üye hit kazanmak istediği takdirde her 15 saniyede kendi sitesine 3 ziyaretçi gönderme hakkı kazanır. ücretsiz üyeliklerde bu miktar 1 dir.


Ürün Sitessine Git

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder