Borsa Nasıl Oynanır Teknik Analiz Rehberi İle Öğrenin

Borsa Teknik Analiz Rehberi
Borsada aldınız sattınız para kazanamadınız. Senedi aldınız beklediniz beklediniz tam siz sattınız senet çıkmaya başladı. Senedi aldınız senet 1 yıl boyunca düştü. Aldığınız senet çıkmaya başladı siz sattınız hala çıkmaya devam etti. Belirli bir kazanç elde etseniz de başka bir senette bu elde ettiğinizden fazlasını verdiniz. Bütün bunları yaşadıysanız şunları merak etmişsinizdir.

Borsada sürekli kazanan birileri var mı, varsa bunlar nasıl hareket ediyorlar?

Uzun ve titiz detay araştırmalar borsada sadece ayıların ve boğaların piyasaya yön vermediğini bunların dışında hem ayı piyasasında hemde boğa piyasasında sürekli kazanan ve kendine has teknikleri olan Köpekbalığı adı verilen grubun varlığını ortaya koymuştur.

Köpekbalığı tekniği trend değişim analizlerinde sizlere mükemmel al ve sat sinyali veriyor. Köpekbalığı tekniği + Plus sizlere senet çıkmadan hemen bir önceki seans haber vermektedir. Bu süre çoğunluk hisse için böyle olmakla birlikte bu sinyalden sonra çıkış devam etmektedir. Gene aynı sinyal ile sat noktasında bize öncü haber vermektedir.

E-Kitapta öğretilen teknik tüm teknik analizi değil sadece kişinin balık tutmasına imkan veren bir tekniktir. 2 yıllık detay takip analizleri sonucu üretilmiştir. Trend değişim analizi yapmayı öğretir. Büyüklerde … bunu kullanır. Küçüklerin uygulaması için basite indirgenmiştir. Tek bir bakışla tam isabet al veya sat kararı verilebilir. Kolaylığı buradan gelir. Hem AL hem de SAT için aynı sinyal aranmaktadır.bunu hazırladığımız şablonlarla otomatik yapabilir yada kendisi manuel yapabilir. Sonuçta zorlanmadan sadece grafiğe bakınca anlaşılacak bir seviyede teknik al ve sat sinyali verir.

E-Kitapta öğretilen teknik bir altın madeni değerinde olup bir defaya mahsus değil sürekli para kazandıracak bir yöntem öğretilmektedir. Bu yöntemi altın döviz endeks parite hisse senedi ve yabancı endekslerde kullanmak mümkündür. Türkiye'de bu hizmeti bu paraya veren başka bir yer olmadığı gibi, aksine milyon TL değerinde abonelikler var. Borsayı hiç bilmeyen bir kişi bu tekniği 1 ile 3 hafta arasında öğrenmektedirler.


Buton

1 yorum:

  1. Benimde bazı borsa deneyimleri oldu fakat analiz bilmez ve amaliz yapmazsanız benim gibi sonuç hep kayıplarla biter. Kayıplar küçüktü gerçi öğrenme amaçlı yapmaya çalıştım. Ama kayıp kayıptır sonuçta cepten uçuyor.

    YanıtlaSil